It is currently Thu Dec 13, 2018 10:23 am

All times are UTC - 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Black death Screen
PostPosted: Mon Jan 21, 2008 8:53 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jun 17, 2002 12:04 pm
Posts: 2370
Location: Roanoke,VA (USA)
This third time happen . First time month apart. It happen twice in row in same day.I get Gateway logo then I get about about Boot agent for months now. ThenWindow Logo then now black. I finally get up.To rehook inter to it I have to restart computer then It start all over black death.

_________________
" If I had a brain, I'd be dangerous!"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 22, 2008 12:42 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 04, 2002 6:59 pm
Posts: 1423
Location: In the wind, or wishing I was.....
Hey Scify, here is that link again. Perhaps some of the more technically minded members can come up with a suggestion or two. :bom:

http://www.intel.com/support/network/ad ... /index.htm


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 22, 2008 11:45 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jun 17, 2002 12:04 pm
Posts: 2370
Location: Roanoke,VA (USA)
I :cheers: thank :cheers: you :cheers: So Much :cheers: Nameless :cheers: for :cheers: that :cheers: Last :cheers: night.IReady pull out my Hair last night. It Take a hour to get to screen .OLD CP Frozen up on me last. I am sorry couldn' answer you or read . I know u type something. It frozen then I got blue screenn :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire:






I copy it to Outlook and email to yahoo last night.

_________________
" If I had a brain, I'd be dangerous!"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 23, 2008 7:58 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 04, 2002 6:59 pm
Posts: 1423
Location: In the wind, or wishing I was.....
Oh well I just said goodnight. I was tired, and thought you were leaving too. :toothy4:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 23, 2008 8:13 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jun 17, 2002 12:04 pm
Posts: 2370
Location: Roanoke,VA (USA)
I was I want say goodnight.

_________________
" If I had a brain, I'd be dangerous!"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 28, 2008 9:08 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 04, 2002 6:59 pm
Posts: 1423
Location: In the wind, or wishing I was.....
Does anyone have any insights into this problem? Scify I assume you are still suffering from the screen of black death?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 30, 2008 10:30 am 
Offline

Joined: Sun May 18, 2003 2:58 pm
Posts: 496
Location: UK (south east)
When you get the blue screen does it give you a windows error code or does it just reboot?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 02, 2008 12:33 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jun 17, 2002 12:04 pm
Posts: 2370
Location: Roanoke,VA (USA)
a nameless entity wrote:
Does anyone have any insights into this problem? Scify I assume you are still suffering from the screen of black death?


For week it find but two day this week it did it again.


I try that Intel® Boot Agent is compliant to the PXE 2.1 download software. That didn't fix it. :drunken:


One I get some about Boot Agent is compliant to the PXE 2. then it say it can't find a file or something like that. then it goes to window logo. then screen goes black screen 30 to 40 minute then I get my wall paper.

_________________
" If I had a brain, I'd be dangerous!"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Feb 03, 2008 11:38 am 
Offline

Joined: Sun May 18, 2003 2:58 pm
Posts: 496
Location: UK (south east)
sorry for the question but why are you using boot agent?

i was getting the black screen but that was down to a webcam driver that was corrupt so i booted in safemode uninstalled the software and all was well.

what about system restore? would that work,

or a drastic measure would be reinstall xp ;( do you have a xp disc?

could you not try the repair windows option?

all options would depend on the boot agent question sorry if i cant help more but without error codes its real hard


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Feb 03, 2008 1:39 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jun 17, 2002 12:04 pm
Posts: 2370
Location: Roanoke,VA (USA)
I don't know why that start .I have try to system restore It did't fix it forstrange reason.

I Have problem with one update which I think don't is problem but NEt.Framework 1.1 Version won't install.
What is this "could you not try the repair windows option"

I don't know much about computers

_________________
" If I had a brain, I'd be dangerous!"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Feb 04, 2008 9:48 am 
Offline

Joined: Sun May 18, 2003 2:58 pm
Posts: 496
Location: UK (south east)
Did you try any other restore points? b4 this problem started


well the repair option is when you put the xp disc in and go through the install screen it gives you the option to repair instead of reinstall it may just be a corrupt .dll file but if its a boot agent error then that would point to the fact that its a boot agent problem i just wondered why you was using boot agent.

Quote:
The Intel® Boot Agent can be used to boot a diskless workstation or to install an operating system on a new computer. The computer receives the boot image over Ethernet through an Intel® network adapter


thats the description of boot agent are you doing this or can you just take it off?

the other way to try is to boot your computer in safe mode think you press F7 or F8 when its just starting and it will give you some options to start i think its boot with command prompt then when it hangs it will say on screen what its loading when it hangs so it may give you a clue whats making it do it.

the framework 1.1 thing.... you could go to control panel and add remove programs then uninstall any framework updates then do another windows update & start again.

EDIT:

Just reading through the boot agent stuff you can disable it if needed


Quote:
To prevent the Boot Agent from executing, enter your systems BIOS configuration and find the boot device order settings. Move the boot agent further down the list, preferably after the hard drive or whatever device you prefer to boot from.


or

Quote:
The Boot Agent will initialize during the system startup, even if it is not the first boot device. During the time the initialization screen is displayed, you can press Control-S to configure the Boot Agent's internal settings


or turn it off

Quote:
To prevent the Boot Agent from even initializing, you can turn it off completely. The Intel® Boot Agent can be completely turned off by using the IBAUtil.exe DOS utility found in the PROBOOT archive, using the command line IBAUTIL - FD


NOTE: The instructions above assume a plug-in PCI adapter. With network interfaces that are built into the main board, such as the Intel® PRO/1000 CT Network Connection, the Intel® PRO/100 VE Desktop Adapter and the Intel® PRO/100 VM Network Connection, the Boot Agent is embedded into the computer BIOS and must be configured through the computer BIOS. In these instances, the IBAUTIL utility will not work, and Boot Agent upgrades must be obtained from your system vendor as part of a BIOS upgrade

I know it may seem daunting all this infomation but i was trying to cover all bases i would suggest if there is anyone nearer to you that maybe they can ring you on the phone just in case you need the instructions
if i can be of more help let me know i use msn all the time
its theone@home-of-the-one.co.uk just add me im happy to try and help
im in the UK so remember that if im not about


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 06, 2008 10:33 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jun 17, 2002 12:04 pm
Posts: 2370
Location: Roanoke,VA (USA)
While back I went back 8-3-07 this was week before this happen.I can't go back past that. I try repair on window next week . I try F7 & F8 THank you THE ONE :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

_________________
" If I had a brain, I'd be dangerous!"


Top
 Profile  
 
 Post subject: Success?
PostPosted: Sun Feb 24, 2008 12:42 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 17, 2002 8:35 am
Posts: 2719
Location: Houston, Texas
So, what happened?

_________________
~Peace~

Hermskii,


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Feb 24, 2008 2:49 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jun 17, 2002 12:04 pm
Posts: 2370
Location: Roanoke,VA (USA)
I try XP CD it didn't bring up repair. I don't if I did something wrong.
I try my computer F2 is Bois set up F 10 boot it gave me 4 thing one was these
1) 1St Floppy Slot { I don't think this it is }
2) SM HLDT STDVD8OM GDR8161B
3)PM DCR WDD1200B53 CAAL ( THis could CAA1)
4)IBA FS slot 0240 V4100 { I don't think this it is }

I have bad habit writting something down without look at it. I hope I copy everything right?
I don't if this you talking about ONe but I did nothing . I don't what to mess up eve more.

PS Computer friend has moved and I don't his new phone # :(

_________________
" If I had a brain, I'd be dangerous!"


Top
 Profile  
 
 Post subject: OK
PostPosted: Sun Feb 24, 2008 3:25 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 17, 2002 8:35 am
Posts: 2719
Location: Houston, Texas
Time to find a new PC friend.

_________________
~Peace~

Hermskii,


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Jedi Knights style by HighDefGeek